GIBALNA ABC za otroke: pravljični GYM

Želite, da bi vaš otrok gledal na svet in nase bolj samozavestno in pozitivno, zvečer pa zaspal umirjen, zadovoljen in sproščen?

POGLEJ URNIK
Z vadbami začnemo v ponedeljek, 9.9.2019!

Namen naše ure je spodbuditi otroke k lažjemu izražanju, premagovanju treme in pridobivanju na samozavesti.

Ob pravljici, gibanju, raztezanju,dihalnih vajah, afirmacijah in vizualizaciji bodo otroci  razvijali telesne,umske in čustvene sposobnosti.

Ure bodo izvedene v prijetnem okolju, teme bodo sledile praznikom, letnim časom in posebnim priložnostim, starši pa bodo lahko imeli čas zase.

Pravljični GYM je namenjen otrokom,  starim 3-5 let.

Ure bo vodila Nina, diplomirana teologinja na temo odnosov. Del življenja je posvetila mladim, predvsem tistim, ki živijo v težkih socialnih razmerah. Delo v Varni hiši, na Psihiatrični kliniki, v Vojaškem vikariatu in pa delu z osebami z motnjo v telesnem in duševnem razvoju, kar ji je dalo neprecenljive izkušnje.

Postala je raziskovalka in kreatorka svojega življenja, mamica navihanki Pini, ki je njena odlična učiteljica. Nasmeh in objem uporablja za orožje, strah je zamenjala za pogum in dvom za sočutje in brezpogojno ljubezen.

NININA ZNANJA:
●             Opravljen seminar v okviruCentra za socialno delo in Psihiatrične klinike v Ljubljani za spremljanje innudenje pomoči skozi vsa področja življenja in delovanja
●             Opravljan seminar na društvuHospic, za delo z neozdravljivo bolnimi oz. za spremljanje njihovih družin.
●             Seminar  metode Relax Kids
●             Maserka klasične švedskemasaže
●             Maya abdominal masaža-samonegovanje
●             ThetaHealing praktik
●             European Care Certificate(ECC)

Info& prijave: kszlesce@gmail.com ali 041-202-666